@janick leroux
- 2013
prijs 2023, 10,20 euro twee uur vrij. EDF en gratis diensten
mooie comfortabele parking, sanitair, douches met warm water voor gehandicapte mannen en vrouwen, nieuwe moderne sanitaire voorzieningen die ik thuis zou zien. Bedankt aan dit kleine stadje voor zijn welkom.
Schitterende plek, met comfort EDF water enz... en gratis, gestabiliseerde grond en omheining, en meer in de stad, bedankt aan dit prachtige stadje. winkels in de buurt.
Met dank aan Tomar voor deze goed gelegen en vrije plek. jammer dat de toiletten gesloten zijn maar we hebben water naar believen en legen.
moeilijke toegang tot diensten schone openbare toiletten vuilnisbakken, maar slechte locaties, gedwongen te parkeren op de parkeerplaats voor vrachtwagens.
schitterende camping voor een meer dan schappelijke prijs, vriendelijk en uitzonderlijk hygiënisch.
Augustus 2022 is dit gebied lonend geworden.
Sitecode: 61907
onberispelijke camping maar na verschillende telefoontjes met een tussenruimte van 30 minuten. Onnatuurlijk.
De bewaker is vaak afwezig, daarom neemt de telefoon niet op, rustige plek maar moeilijk toegankelijk, verder is het schoon maar het is echt ellendig.
Plaats die meer een kleine parkeerplaats is dan een camperplaats. Moeilijk bereikbaar via kleine wegen. en geen dienst. Jammer enige plek om te landen, op de rustige maar ellendige camping. Top voor een stad als Abbeville.
onberispelijk sanitair, zeer vriendelijke ontvangst, gratis en goed toegankelijke camperservices, mei 2021 betaalde € 14,90 voor een staanplaats met EDF-water voor twee personen plus een camper. perfect. klein ongemak, spoorweg dichtbij, maar niet erger dan auto's.
2019 vergroten tot 30 plaatsen, heel goed
zeer goede ontvangst
een schande plaats die wordt ingenomen door auto's over de ruimte binnengevallen door ongewenste mensen en onmogelijk om te parkeren met een 7 meter voertuig. luidruchtig en vies.
ondenkbaar, de intrede van de gesloten kliniek en het afwijkende wegverkeer op de camping omdat, een geluid van doorgang permanente auto's. ok, maar erg luidruchtig. Schade, jammer.
Nieuwe parking gebouwd op een oude afvalstort, heel ver van het stadscentrum en dicht bij een groep gebouwen die niet geen goede reputatie hebben, niet te vertrouwen. De cp hiervoor lag bij de zee en het centrum, jammer.
Mooie parkeergelegenheid in het centrum van de stad, een beetje moeilijk voor satellietontvangst vanwege bomen, maar rustig. Toegankelijke en gratis diensten. Dank aan Gacé voor de ontvangst.
Mooie parkeergelegenheid van het museum maar erg geïsoleerd.
Bij een station, geen cp. Verschrikkelijk.